kardiologa
kardiologa

Kardiológia

Hétfő:             17:00 – 20:00

Kedd:              08:00 – 20:00

Szerda:           08:30 – 20:00

Csütörtök:      15:00 – 20:00

Péntek:            08:30 – 13:00 (változó)

kardiologa

Kardiológia általánosan

A kardiológia a szív és az érrendszer betegségeivel foglalkozó tudományág. Kardiológusaink nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik magánrendelésükön a hét majd minden napján fogadják pácienseiket Székesfehérváron.
Mind szűrés céljából, amennyiben szív-érrendszeri betegségek rizikótényezői állnak fenn, pl. dohányzás, elhízás, cukorbetegség, magas  koleszterinszint, mozgásszegény életmód,  előrehaladott életkor, stb., vagy a családban előfordultak szívbetegségek.

kardiologa

Orvos és Gép

Fontos az, hogy jó vizsgáló készülék álljon rendelkezésre, de legalább annyira fontos a vizsgáló orvos képzettsége, hozzáállása, tapasztalata.  Meggyőződésünk, hogy a mi ajánlatunk mindkét tekintetben egy okos alternatíva azoknak, akik szűrésre, kivizsgálásra vagy egy meglévő problémájuk követésére érkeznek hozzánk a PraxisPontba.

Dr. Kovács Attila ifj.

kardiológus szakorvos

Dr. Ölvedy Csaba

belgyógyász, kardiológus,
hipertonológus főorvos

Dr. Reskó Ágnes

belgyógyász, kardiológus szakorvos

Dr. Csernavölgyi István

belgyógyász, kardiológus, hipertonológus főorvos

Dr. Csikós Csaba

belgyógyász, kardiológus, hipertonológus főorvos

Dr. Turi Tibor

belgyógyász, kardiológus,
hipertonológus főorvos

Hívjon minket!
PraxisPont Tel.: +36 30 907 5235

Rövid várakozási idő

Várják pácienseiket  panaszok esetén,  legyen szó magas vérnyomásról, ritmuszavarokról, koszorúérbetegségről, mellkasi fájdalomról (angina pectoris), vagy egyéb tünetek esetén, mint a  "post-Covid syndróma." A kivizsgált páciensek, pl. szívinfarktust követő további gondozását is nagy szakértelemmel végzik, relatíve rövid várakozási idővel tudják fogadni betegeiket. Leggyakoribb vizsgálómódszerük a szívultrahang vizsgálat, az un. Echocardiographia. Az ultrahangos képalkotó diagnosztika egy alapvetően ártalmatlan, igen hasznos, első vizsgálatnak, szűrésnek és követésnek egyaránt leginkább megfelelő módszer.

Kardiológiai vizsgálatok

24 órás ambuláns vérnyomásmérés

ABPM (24 órás ambuláns vérnyomásmérés) vizsgálat

Az ABPM vizsgálat a vérnyomás gyakori, 24 órán át tartó mérése és rögzítése, amely a mindennapos megszokott tevékenység közben zajlik.
Tovább…

EKG vizsgálat

EKG vizsgálat

Az EKG-vizsgálat során a szív elektromos feszültségváltozását regisztrálják és megfelelő görbék formájában jelenítik meg.
Tovább…

Holter EKG vizsgálat

Holter EKG vizsgálat

A Holter-vizsgálat a szív elektromos tevékenységének folyamatos (általában 24 órán át tartó) rögzítése, amely a mindennapos megszokott tevékenység közben zajlik.
Tovább…

Szívultrahang vizsgálat

Szívultrahang vizsgálat

A szív ultrahangos vizsgálata káros hatással nem járó, kíméletes vizsgálat, melynek során mozgóképet nyernek a szívről.
Tovább…

Terheléses EKG vizsgálat

Terheléses EKG vizsgálat

A terheléses EKG az EKG vizsgálat (a szív elektromos feszültségváltozásának regisztrációja) egy speciális formája, mely során fizikai terhelés alatt készítenek folyamatos EKG regisztrátumot.
Tovább…

Trombózis szakrendelés

Trombózis szakrendelés

A vénás tromboembóliás megbetegedések gyakorisága
100-200 eset/100 000 fő évente.
Tovább…

Értékeink

Hiszünk egy magas színvonalú, a gyógyítás szellemiségét őrző, emberközpontú, magán egészségügyi ellátórendszer megvalósításában. Szívügyünknek tekintjük a gyógyítást, egy hosszú távon működőképes rendszer kiépítését, aminek része a jövő orvos generációjának mentorálása, egyfajta műhelyként alapítottuk meg a PraxisPontot.