Gyakran ismétlődő kérdések (gyik)

Tel.:  +36 30 907 5235
E-mail: info@praxispont.hu
Cím: Székesfehérvár, Bregyó köz 5.

Minden páciensünkkel kitöltetünk egy un. adatkezelési hozzájárulási nyilatkozatot (adatlapot), ez kb. 5 percet vesz igénybe, kérjük, így tervezzen.

Intézményünkben nagy hangsúlyt fektetünk az Ön adatainak biztonsága, védelme érdekében, ennek részleteiről tájékozódhat az adatlapon, ill. kérjük hozzájárulását vizsgálatához.

Elsősorban telefonon, (mobil, ill. vezetékes), e-mailen, tud időpontot egyeztetni, foglalni.

Elérhetőségeink honlapunkon is megtalálja ha ide kattint: KAPCSOLAT 

Kérjük a nevét, telefonszámát, ill. melyik orvosunkhoz szeretne jönni.
A vizsgálat előtti napon pácienseinket telefonon felhívjuk, időpontját még egyszer megerősítjük. Kérjük, amennyiben Ön akadályoztatva van, hogy időpontján megjelenjen, telefonon jelezze felénk! Nagyon köszönjük a megértést!

Az EESZT online rendszernek köszönhetően rendelkezésünkre állnak az elmúlt évek orvosi vizsgálatai eredményei, leletei stb. ez által csak a korábbi évek egészségügyi dokumentációit (zárójelentés, ambuláns lap, stb.) , ill. a tartósan szedett gyógyszereinek listáját hozza magával!

A legtöbb vizsgálatunk (kivéve, labor, szövettan eredménye) azonnal rendelkezésre áll, ami az online EESZT rendszerben is nyomon követhető.

A lehetőség szerinti legkevesebbel, miután a váróhelyiségeink kis méretűek. Megértésüket köszönjük!

Azon pácienseink, akik bódításban, ill. altatásban végzett endoszkópián vesznek részt, mindenképpen egy fő kísérővel kell, hogy haza menjenek!

Akadálymentesített parkolási lehetőség közvetlenül a rendelő előtt.
A parkolás ingyenesen használható a PraxisPont előtt illetve az épület körül a közeli parkolókban is.

Bővebb információt honlapunkon megtalálja ha ide kattint: KAPCSOLAT 

Az udvarban számukra parkoló rendelkezésre áll, kérjük egyeztessen a recepciós munkatársainkkal telefonon a részletekről.

Rendelőnkben jelenleg nem elérhető gyermekgyógyászati szakorvos. Azonban szívesen állunk rendelkezésre ultrahang és ortopédiai vizsgálatok végzésére, már az újszülött kortól kezdve.

A vérvétel napján reggel sok folyadékot (lehetőség szerint szénsavmentes vizet) fogyasszon,  előzőleg tájékozódjon róla, hogy szükséges-e éhgyomorra érkeznie (ez a vizsgálat típusától függ), a szokásos  reggeli gyógyszereit vegye be. (Vannak kivételek, ezeket személyre szabottan előzőleg egyeztetjük.)

Az alábbi Youtube linkre kattintva további hasznos információkkat találhat:

https://www.youtube.com/watch?v=QkpDi6QOGks&t=12s

A vizsgálat előtt 4-5 órás „éhezés” szükséges, bő folyadék fogyasztás szénsavmentes víz formájában. Tea, kávé, szénsavas víz fogyasztása kerülendő.

Lehetőség van készpénzzel, bankkártyával és egészségbiztosítási kártyával fizetni (utóbbiak részletezve honlapunkon megtalálhatók).

Köszönettel vesszük, ha telefonon, e-mailben lemondja időpontját, amint

tudomására jut akadályoztatása, hogy a többi várakozó számára tudjunk időpontot biztosítani!