Praxisrecepció

Kapcsolat

 

 

Tisztelt Pácienseink!

A Magyar közlöny 242. számában, 2020. november 10-én megjelent 2020. évi CIX törvény és az ide vonatkozó rendeletek alapján felhívjuk figyelmüket, hogy rendeléseink és az ehhez igazodó ellátások az ott leírtaknak megfelelően kerülnek megszervezésre. Felkérjük Önöket, hogy bejelentkezéseik során legyenek figyelemmel a Kormányrendelet (484/2020 (XI. 10.)1.§, 2.§ és 3. §) maszkviselésről, tömegközlekedésen történő utazásról, kijárási tilalomról és magatartási szabályairól szóló rendeleteire és tartsák be azt mindannyiunk egészségének védelme és a további egészségkárosodások megelőzése érdekében.

A koronavírus okozta helyzet miatt bevezetett óvintézkedéseinkről IDE KATTINTVA tájékozódhat.
Kérjük olvassa el figyelmesen, mindannyiunk egészsége védelmében!

 

Megértését köszönjük!
PraxisPont Csapata

 

 

 

Keresse Praxispont Belvárosi Magánegészségügyi Központunkat az alábbi elérhetőségek egyikén. Hívjon bennünket telefonon vagy írjon nekünk e-mailt, esetleg látogasson el hozzánk személyesen ha időpontot szeretne kérni vizsgálatra vagy kezelésre.

Telefonos elérhetőség: +36 30 907 5235

E-mail cím: info@praxispont.hu (emailon kérjük rendelésre történő jelentkezéshez kapcsolódó ügyben keressenek bennünket, ugyanis egészségügyi problémákhoz kapcsolódó kérdésekben ezen a csatornán nem tudunk információval szolgálni)

weboldal elérhetősége: https://www.praxispont.hu

Cím: Székesfehérvár, Dr. Koch László utca 13.

Parkolási lehetőségek:

  • Alba Pláza (az első óra parkolás ingyenes)
  • Dr. Koch László utca
  • Eszperantó tér
  • Mátyás király körút (A Novotel hoteltől az Alba Pláza irányában)
  • Schwäbisch-Gmünd utca

Mozgásukban akadályozott pácienseink számára korlátozott számban a rendelő udvarán is lehetőség van parkolni. Azonban ha szeretné igénybe venni, kérjük minden esetben jelezze szándékát már a szakrendelésre történő bejelentkezés során!

A rendelő megközelítésének megkönnyítése érdekében használja az útvonaltervező funkciót a térképre kattintva!

Nézzen körül rendelőnkben: