Dr. Kovács Réka

Dr. Kovács Réka

Neurológus szakorvos
Bemutatkozás

2014-ben a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem általános orvosi diplomát.
A diplomám megszerzését követően költöztem Székesfehérvárra és a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Neurológiai Osztályán kezdtem el a rezidensi éveimet, jelenleg is itt dolgozom.
Az itt töltött évek során egyre jobban beleszerettem a városba és a neurológiába egyaránt.
2020. májusában kiváló minősítéssel tettem szakvizsgát neurológiából a budapesti Semmelweis Egyetemen.

Szakrendelésemen szeretettel várom ismeretlen eredetű neurológiai panaszokkal küzdő betegek (legyen szó fejfájásról, szédülésről, végtagzsibbadásról, memóriazavarról, remegésről, egyéb mozgászavarról), illetve ismert, gondozást igénylő neurológiai betegséggel élő betegek (stroke/agyi keringészavar, migraine, tensios fejfájás, polyneuropathia, epilepsia, Parkinson-kór, dementia) jelentkezését egyaránt.

Munkámat lelkiismeretesen, precízen végzem, tudásomat igyekszem folyamatosan fejleszteni, hogy betegeim számára a legkorszerűbb ellátást és terápiás tanácsokat tudjam nyújtani.
Nagyon fontosnak tartom a beteggel való megfelelő kommunikációt, a betegséggel kapcsolatos részletes felvilágosítást, a beteg számára a kérdezés lehetőségét, így az egészséges orvos-beteg kapcsolat kialakítását. Erre a magánrendelésemen nyugodt és kényelmes környezetben nyílik lehetőség.

Forduljanak hozzám bizalommal!