Dr. Keresztury Gábor

Érsebész főorvos

Tel.:  +36 30 907 5235
E-mail: info@praxispont.hu
Cím: Székesfehérvár, Bregyó köz 5.

Bemutatkozás

Jó visszajönni közétek. A város, ahol tíz évig vezettem az Érsebészetet ismét befogad, és legszebb arcát mutatja, bár az autók és a piros lámpák megszaporodtak a tíz év alatt, míg odavoltam. Nyugtalan természetem hajtott mindig: tíz év után a SOTE Varosmajori Érsebészetéről külföldre, új szakmai fogásokat és jobb szervezést tanulni, és amikor elég volt, hazajöttem Székesfehérvárra, és hoztam magammal néhány újdonságot. Tíz boldog és elégedett fehérvári év után ismét rám jött a nyugtalanság, és – talán már sejthető – megint tíz évig voltam távol és dolgoztam osztályvezetőként Németországban. Visszatekintve úgy gondolom, az évtizedes periódusok genetikailag kódolva vannak bennem.

De most szabályt fogok törni, mert nem hiszem, hogy tíz évig rendelek majd a PraxisPontban. És gyanítom, hogy inkább kevesebb lesz, mint több, úgyhogy rajta, jöjjenek kedves betegek, segítsenek csökkenteni a nyomást bennem, és a felgyülemlett tudást és tapasztalatot Önökre ömleszthessem.

A kihívásokat szeretem, a nehéz eseteket, amikor sem a beteg, sem orvosa nem tudja, hogyan tovább. Az egyszerű megoldásokat szeretem, amikor nem túlkomplikáljuk, hanem leegyszerűsítjük a problémát. A beszélgetéseket szeretem, amikkel a panaszok gyökeréhez jutunk, mert utána már kézenfekvő a megoldás.

Nem szeretem a ködösítést, a szakmai zsargon elitizmusát, az orvosi fellengzősséget, az indokolatlan optimizmust reménytelen helyzetben, és az őszintétlenséget.

Tovább a szakrendeléshez >> Érsebészet