aneszteziologia1

Altatásos endoszkópos tápcsatornai vizsgálatok
(gyomor és vastagbél tükrözés)

A PraxisPontban rövid határidővel tudjuk vállalni pácienseink altatásban végzett endoszkópos  tápcsatornai vizsgálatait, a gyomor,- és vastagbéltükrözést. A gyomor- (gastroscopia) és vastagbél tükrözés (colonoscopia) kellemetlen, feszítő érzéssel, vagy akár fájdalommal is járhatnak. Az anesztézia fejlődése lehetővé tette, hogy betegeink teljesen fájdalommentesen essenek át ezeken a vizsgálatokon. Székesfehérvári magánrendelőnkben kellemes környezetben, pácienseink kényelmét és érdekeit figyelembe véve akár bódításban, akár altatásban végezzük a gyomor,- és vastagbéltükrözéseket (gastro-, és/vagy colonoscopiákat). Tájékozódjon recepciós kolléganőinknél, akik felkészülten várják az Önök kérdéseit, Tovább…

Dr. Joós Ibolya

aneszteziológus és
intenzív terápiás szakorvos

Dr. Ölvedy Ramóna

aneszteziológus és intenzív
 terápiás szakorvos

Hívjon minket!
aneszteziologia

Kiknek ajánljuk az intravénás altatásban
végezni az endoszkópos vizsgálatokat?

Elsősorban azoknak a betegeknek, akik gyakran panaszkodnak hányingerről, hányásról, érzékeny garat reflexük van(pl. fogmosáskor észlelt öklendezés), allergiások a helyi érzéstelenítőkre, stresszesek, és nem utolsó sorban félnek a beavatkozástól, a fájdalomtól. A kockázati tényezők minimumra csökkentése, a szervezet optimális teherbíró-képességének a felmérésére a beavatkozások előtt egy személyes találkozás történik az altató orvos és a betegek között.

Értékeink

Hiszünk egy magas színvonalú, a gyógyítás szellemiségét őrző, emberközpontú, magán egészségügyi ellátórendszer megvalósításában. Szívügyünknek tekintjük a gyógyítást, egy hosszú távon működőképes rendszer kiépítését, aminek része a jövő orvos generációjának mentorálása, egyfajta műhelyként alapítottuk meg a PraxisPontot.