gyomor-ultrahang
nyaki-ultrahangos-vizsgalat

Ultrahang diagnosztika

Hétfő:             09:00 – 15:00

Kedd:              08:30 – 12:00

Szerda:           14:30 – 18:00

Csütörtök:      08:30 – 11:00

Péntek:            08:30 – 14:00

ultrahang

Ultrahangra hangolva

A PraxisPont Magánegészségügyi Központban kiváló, képzett szakorvosok dolgoznak, nagy körültekintéssel, alapossággal vizsgálják meg pácienseiket. Amennyiben további kivizsgálásra van szükség, segítséget nyújtanak pácienseinek, milyen irányba érdemes tovább haladniuk. Együttműködő partnerünk, a Help-MR segítségével további diagnosztikai módszerekre van lehetőség, (MR, RTG), melyek értékelésére a PraxisPontban van mód telemedicina segítségével, amennyiben ehhez pácienseink hozzájárulnak. Várjuk székesfehérvári rendelőnkben, rövid várakozási idővel tudjuk fogadni!

maj-ultrahangos-vizsgalat

Ultrahangra hangolva

Az ultrahangos képalkotó diagnosztika egy alapvetően ártalmatlan, igen hasznos, első vizsgálatnak, szűrésnek és követésnek egyaránt leginkább megfelelő módszer. Fontos az, hogy jó vizsgáló készülék álljon rendelkezésre, de legalább annyira fontos a vizsgáló orvos képzettsége, hozzáállása, tapasztalata. Meggyőződésünk, hogy a mi ajánlatunk mindkét tekintetben egy okos alternatíva azoknak, akik szűrésre, kivizsgálásra vagy egy meglévő problémájuk követésére érkeznek hozzánk.

Dr. Szirmai István

radiológus főorvos

Dr. Vajda Tímea

radiológus szakorvos

Dr. Hadzsiev Janaki

Radiológus, Sugárterápiás Szakorvos,

Hívjon minket!

Ultrahang vizsgálatok

Értékeink

Hiszünk egy magas színvonalú, a gyógyítás szellemiségét őrző, emberközpontú, magán egészségügyi ellátórendszer megvalósításában. Szívügyünknek tekintjük a gyógyítást, egy hosszú távon működőképes rendszer kiépítését, aminek része a jövő orvos generációjának mentorálása, egyfajta műhelyként alapítottuk meg a PraxisPontot.