Cím: Székesfehérvár, Bregyó Köz 5.

Dietetika

Rendel: Stefanik Orsolya dietetikus

Rendelési idő:

kedd és péntek: 14.30-16.30-ig (bejelentkezésre)

Jelentkezés dietetika szakrendelésre:

Telefonos elérhetőség: +36 30 907 5235

E-mail cím: info@praxispont.hu

weboldal elérhetősége: https://www.praxispont.hu

Cím: Székesfehérvár, Bregyó köz 5.

A betegségek melyekkel bizalommal fordulhat dietetikus szakembereinkhez:

• emésztőrendszeri panaszok: Crohn-betegség, Colitis Ulcerosa, Irritábilis Bél szindróma, áteresztő bél szindróma, Cöliákia (gluténérzékenység), laktózérzékenység, tejérzékenység, szójaérzékenység, bármilyen ételintolerancia, és bármilyen bél érintettségű megbetegedés (puffadás, hasi panaszok, székrekedés, hasmenés, állandó teltségérzet).
• kardiológiai beteg, ha átesett szívinfarktuson, stroke-on és szükséges az életmód megváltoztatása, vagy ha családi hajlama van rá és szeretné megelőzni a bajt és tenni az egészségéért. Veleszületett szívbetegségek mellett is segítek az életmód kialakításában és a célok elérésében.
• hormon egyensúlytalanság esetén: pajzsmirigy alul és túlműködés esetén, ösztrogén dominancia miatt, várandósság elősegítéséhez
• anyagcsere betegségek esetén: cukorbetegség különböző formái esetén
• továbbá vesebetegségek, daganatos megbetegedések, testsúlycsökkentés, kismamák helyes táplálkozásának kialakítása, a megfelelő csecsemő hozzátáplálás módszerei.

 

Elhízással és lipidológiai problémákkal javasoljuk lipidológus, obezitológus szakemberünk felkeresését. Kattintson a linkre: https://praxispont.hu/szakrendeleseink/lipidologia/

 

Jelentkezés szakrendelésre:

Telefonos elérhetőség: +36 30 907 5235

E-mail cím: info@praxispont.hu

weboldal elérhetősége: https://www.praxispont.hu

Cím: Székesfehérvár, Bregyó köz 5.