Cím: Székesfehérvár, Bregyó Köz 5.

Stefanik Orsolya dietetikus

Seres-Stefanik Orsolya Dietetikus

Stefanik Orsolya vagyok, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végeztem dietetikusként. Korábbi élsportolói múltamnak köszönhetően tisztában vagyok azzal, hogy a helyes táplálkozás mennyire fontos nem csak a sportban, hanem a mindennapjaink során, hiszen az egészséges, teljes és boldog élet egyik alappillére.

Sokan abban a tévhitben élnek, hogy az egészséges táplálkozás elsajátítása csak óriási energia befektetéssel és anyagi ráfordítással valósulhat meg. Véleményem szerint nincsenek csodadiéták és csodaszerek, ellenben kiegyensúlyozott, változatos étrend mellett, csak a ténylegesen szükséges megszorításokat tartalmazó diétával, hatalmas változásokat érhetünk el. Célom az, hogy szakszerű, naprakész illetve személyre szóló tanácsokkal lássam el mindazokat, akik életmódváltás vagy akár egészségügyi problémák miatt keresik fel a szolgáltatásaimat.

Fontosnak tartom, hogy a megváltozott étrend finom és élvezhető legyen, mely megkönnyíti ezt a kezdetben talán nehéznek, illetve ismeretlennek tűnő életformát. Törekszem arra, hogy szaktudásomat mindig naprakészen tartsam, hogy a lehető legmagasabb fokú táplálkozási tanácsadást tudjam nyújtani. Érdeklődési területeim a fogyás és a kívánt testsúly elérésére és megtartására irányuló étrend, a szív-és érrendszeri betegségek diétája, a különböző bélbetegségek étrendi vonatkozásai, valamint a táplálék allergiák és intoleranciák.

Rendelési idő:

KeddPéntek
14:30 – 16.3014:30 – 16.30

Jelentkezés dietetika szakrendelésre:

Telefonos elérhetőség: +36-30/ 907-52-35
E-mail cím: info@praxispont.hu
Cím: 8000 Székesfehérvár, Bregyó köz 5
weboldal: https://www.praxispont.hu