Dr. Szabó Szilárd

plasztikai sebész

Tel.:  +36 30 907 5235
E-mail: info@praxispont.hu
Cím: Székesfehérvár, Bregyó köz 5.

Bemutatkozás

Dr. Szabó Szilárd arcesztétikai specialista, már 12. éve a budai Istenhegyi Magánklinika plasztikai sebész főorvosa. 1995-ben végzett a Pécsi Orvostudományi Egyetemen, 2003 óta plasztikai sebész magánorvos.

A klasszikus plasztikai sebészi beavatkozásokon, például a mell- és hasplasztikán túl szakterülete az intim plasztika. Arcesztétikai specialistaként főbb szolgáltatási területe férfiak és nők számára egyaránt a botoxkezelés, arcfeltöltés, valamint szálbehúzás threadlift és aptos szálakkal.

Az intim területeket érintő kezelések között hazánkban úttörőnek számító technológiákat honosított meg, egyedülálló tapasztalatra tett szert az intim fiatalító beavatkozások, a kisajak-plasztika és férfiaknak vastagító kezelések körében.

A Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság vezetőségi tagja és a Face and Soul Arcklinika társalapítója. Alapelve, hogy az esztétikum nemcsak a külső megjelenést jelenti, hanem egységben áll a belsővel, emiatt munkája során kiemelten figyel arra, hogy a biológia adta lehetőségek keretein belül, egészséges és vonzó végeredményt hozzon létre azáltal, hogy a páciens nemcsak a tükörben, de belső önképében is esztétikusabb megjelenést tapasztal majd.