Telefonon elérhető orvosi konzultációk

Mindannyiunk egészsége védelmében, tekintettel a Magyarország Kormánya által kihirdetett járványügyi veszélyhelyzetre, az alábbi szakterületeken lehetőség van telefonos orvosi konzultációra*, ld. táblázatban.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a konzultációk fizetési kötelezettséggel járnak, melyet a tanácsadást követően 8 napon belül átutalással kérünk kiegyenlíteni!

Szakterület Árak
Kardiológia  5 000 Ft/15 perc (1 recept ingyen, többi 1000 Ft/db.)
Endokrinológia, diabetológia  5 000 Ft/ 15 perc (recept: 1000 Ft /db.)
Neurológia (csak kontroll)  10 000 Ft/30 perc (első recept ingyen, továbbiak 1000   Ft/db.)
Tüdőgyógyászat  5 000 Ft/15 perc, 10 000 Ft/30 perc (recept benne van   az árban)

Az új páciensek figyelmét fel szeretnénk hívni arra, hogy kizárólag a honlapon található, Adatkezelési tájékoztató és hozzájárulási nyilatkozat-Adatlap kitöltése és az info@praxispont.hu e-mail címre való visszaküldése után áll módunkban fogadni kérdéseiketAz árlista 2020. áprlilis 23-tól visszavonásig érvényes.

Ennek hiányában nem foglalkozhatunk az Önök megkeresésével, semmilyen, Önök által megadott személyes – így különösen egészségügyi állapotra vonatkozó – adatot tartalmazó információhoz nem férhetünk hozzá, azt érdemben feldolgozni nem tudjuk!

*A telefonos tanácsadás nem tekinthető egyenértékűnek a személyes vizsgálattal és konzultációval, nyilvánvaló korlátai vannak, mégis úgy gondoljuk, segítséget nyújthat Önöknek a járvány alatt.